Verslag TBA-volleybaltoernooi 2015

Dankzij de uitstekende organisatie en de strakke leiding van recreatiegroep BOAS (Bovensmilde-Assen) is het TBA-volleybaltoernooi 2015 wederom een groot succes geworden. Het is immers toch altijd een hele kluif om zo’n dag volgens planning te laten verlopen.

Maar natuurlijk kan er nooit sprake zijn van succes zonder de inbreng van de deelnemende teams. Hoewel iedereen in sportief opzicht z’n best deed, hielden alle volleyballiefhebbers zich aan de TBA-code: meedoen is belangrijker dan winnen!

Verder gaat onze dank uit naar alle anderen die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt.

De benefietavond in Molo Oekoe (Bovensmilde) verliep eveneens vlekkeloos en werd bovendien druk bezocht. Ook hier zijn wij als bestuur van Stichting Tiga Batang Air de tientallen medewerkers zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Alleen het weer liet het ondanks alle gunstige voorspellingen een beetje afweten. Overigens is het dit jaar tot nu toe huilen met de pet op, wat betreft het aantal zonnige dagen. Hopelijk zal dit volgend jaar anders zijn. Wat wèl mag blijven wat ons betreft is jullie toewijding om de activiteiten van TBA te steunen. Zowel fysiek, moreel als financieel zullen wij die nodig blijven hebben!!

 

Voor een indruk van beide activiteiten, klik op :

 http://1drv.ms/1ST9Wqn

 

VOLLEYbal TBA 2015

Reacties zijn gesloten.