Maleise les

Wil je tijdens jouw vakantie op de Molukken of hier in Nederland met jouw familie makkelijker communiceren, dan zijn de volgende cursussen misschien iets voor jou.


*BEGINNERSCURSUS, 10 lessen van elk twee uur.
*VERVOLGCURSUS, ook 10 lessen van elk twee uur.


Het gaat hier om een basiskennis Maleis.
Onderwerpen zijn o.a. kennismaken, de weg vragen, leven in de kampong, boodschappen doen, eten en drinken, onderwijs, etc.
Het lesmateriaal bestaat uit korte (luister) teksten, plattegronden, lagu2, pantuns, uitdrukkingen, recepten, en dergelijke.
Ook is er aandacht voor facebook en sms-taal.


*CURSUS voor GEVORDERDEN
Naast de beginners- en vervolgcursus hebben we 10 lessen voor gevorderden, bestemd voor degenen die de beginners- en vervolgcursus gevolgd hebben, of over een basiskennis Maleis beschikken. Hier behandelen we teksten over cultuur en geschiedenis en is er veel aandacht voor spreekvaardigheid.


KOSTEN PER CURSUS € 150,00, INCLUSIEF LESMATERIAAL


*CURSUS VOOR KINDEREN
Voor kinderen van 6 tot 10 en 11 tot 15 jaar jaar hebben we ook een speciaal aanbod. Hier gaat het om basiskennis van het Maleis ( tellen, kleuren, dagen van de week, begroetingen etc)
KOSTEN PER CURSUS VAN 10 LESSEN VAN EEN UUR 75 EURO, INCLUSIEF LESMATERIAAL

Docenten
De lessen worden gegeven door enthousiaste docenten die dit op vrijwillige basis doen. Met het lesgeld steunen we projecten op de Molukken. Vanaf 1 januari 2019 vallen onze lessen onder Tiga Batang Air, een stichting die financiële hulp verleent aan armlastige scholieren en studenten op de Molukken.


AANMELDING EN INFORMATIE VIA maleiseles@gmail.com
Indien er genoeg aanmeldingen zijn voor een bepaalde plaats en regio ( minimaal 10 cursisten) dan komen we op locatie lesgeven.
Bij aanmelding graag naam, gewenste cursus, woonplaats en aantal personen vermelden.

Reacties zijn gesloten.