Verslag Wijkfeest Geleen 2015

In de aankondiging van het ‘Wijkfeest Geleen 2015′ heeft Stichting Tiga Batang Air duidelijk gemaakt dat zij het behoud van de Molukse wijken en -stichtingen bepleit. In de nabije toekomst wil TBA plannen ontvouwen hoe wij daar met z’n allen aan kunnen werken. Zo’n jaarlijks terugkerend wijkfeest als in Geleen sluit daar naadloos bij aan, want het vergroot  het samenhorigheidsgevoel van een gemeenschap. Om die reden vindt TBA het erg fijn dat alles naar wens is verlopen. Zeker voor de organisatie die alles uit de kast heeft gehaald om er een gezellige middag en avond van te maken. Dat zij daarin geslaagd is kan een ieder van ons constateren aan de hand van het verslag en de foto’s op  http://www.namano.nl/site/

Voor Stichting Tiga Batang Air heeft het succes van ‘Pesta Wijk Geleen 22 augustus 2015’ bovendien een financiële meevaller opgeleverd in de vorm van een donatie van 2500 euro!

TBA wil zowel de organisatie als alle medewerkers hartelijk bedanken voor het geschonken vertrouwen. Met dit geld kunnen wij meer kansarme landgenoten in de Molukken op weg helpen.

 

IMG_1653 IMG_1651

IMG_1650

IMG_1652

Reacties zijn gesloten.