De appel valt niet ver…

IMG-20160808-WA0003

Dit voorjaar mochten de leerlingen van groep 8 van de Montessori basisschool in Nijmegen stemmen waar het bijeengebrachte geld van het lenteconcert naartoe gaat. De twee goede doelen die de meeste stemmen kregen, zouden daarvoor in aanmerking komen.

Dankzij het geweldige lobbywerk van Ziggy (de jongste van het drietal van Bas en Saskia Pesulima) kozen zijn klasgenoten behalve voor het KWF (kankerbestrijding) ook voor Tiga Batang Air. Vorige week heeft TBA een storting van 200 euro ontvangen.

Dat Ziggy een bijzondere jongen is, ziet men aan zijn lange rastahaar dat inmiddels tot aan zijn middel reikt. Maar dat hij op 12 jarige leeftijd al zo vasthoudend kan zijn om dit voor elkaar te krijgen, verdient een diepe buiging van het bestuur van TBA.

Verder heeft TBA onlangs van het NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) Personeels Donatie Fonds een bedrag van 300 euro ontvangen. Dit is te danken aan Leny Wattimury uit Assen, die daar al vele jaren werkzaam is.

Leny en haar man Mingus ondersteunen al jaren de werkzaamheden van Tiga Batang Air. Zij bereiden bijvoorbeeld met een vast aantal medewerkers al het eten dat tijdens de benefietavonden in Bovensmilde wordt geserveerd. Ook aan een ieder van hen betuig ik namens het bestuur alle respect.

 

Reacties zijn gesloten.