Eindelijk is het zover!

Zaterdag 29 oktober 2016 wordt het nieuwe boek van Tete Siahaya, de voorzitter van Stichting Tiga Batang Air, officieel gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (naast CS) in samenwerking met Stichting Nusantara Amsterdam.

Bij die gelegenheid zullen Dr. Fridus Steijlen (antropoloog) en drs. Ron Habiboe (historicus) nader op ‘Het Mystieke Driestromengebied’ ingaan. De 200 genodigden worden welkom geheten en bijgepraat door presentator/gastheer Dr. Mr. Bert Tahitu (taalkundige en advocaat), die ook het voorwoord van het boek heeft geschreven.

Het boek telt meer dan 400 pagina’s en 103 foto’s in 4-kleurendruk. Het is ingebonden en voorzien van naar binnen gevouwen flappen met de namen van zo’n 250 mensen die zich ooit dienstbaar hebben gemaakt aan Tiga Batang Air.

Geïnteresseerden kunnen het boek al op het 50+feest in Moordrecht (24-09-2016) inzien en daarvoor intekenen! Deze boeken zullen geleverd worden vanaf 29 oktober, wanneer de officiële verkoop begint. Verdere informatie over de verkoop volgt nog.

FlyerHMDjpeg CoverAchterkantjpeg

Reacties zijn gesloten.