Boekdonatie

BoekdonatieAmbonOndertekening

Dinsdag 6 december heeft de voorzitter van Stichting Tiga Batang Air twee exemplaren van zijn boek ‘Het Mystieke Driestromengebied’ aan de bibliotheek van de provincie Maluku gedoneerd. De boeken werden door het hoofd van de bibliotheek (in het bijzijn van diens medewerkers en een twintigtal TBA-studenten) officieel in ontvangst genomen.

In het voorgesprek raadde hij TBA aan om in gesprek te gaan met de overheidsinstantie die de specifieke taak heeft arme studenten financieel bij te staan. Het goede werk van TBA mag best door de provinciale overheid ondersteund worden, vond hij.

BoekdonatieAmbonOverhandiging

De formele overhandiging kwam tot stand dankzij de inzet en vasthoudendheid van June Manuhutu, de eigenaresse van restaurant Sibu-Sibu, die al jaren bewondering heeft voor het werk van Stichting Tiga Batang Air.

Daarnaast had June zelfs een journaliste ingeseind die voor de krant ‘Suara Maluku’schrijft. Aan de hand van een interview met de auteur heeft zij een artikel over de boekdonatie en het werk van TBA geschreven.

BoekdonatieAmbonInterview

IMG-20161207-WA0004

IMG-20161207-WA0000

 

Reacties zijn gesloten.