Verslag TBA-50+feest 2017

Ondanks allerlei evenementen elders in het land ten behoeve van kampong, pulau of wat dies meer zij was het zesde 50+feest van Stichting Tiga Batang Air een grandioos succes. De opkomst was goed, de sfeer was uitstekend met 3 geweldige bands die zichzelf niet spaarden. Uiteraard heb je voor een gezellige sfeer de medewerking van het publiek nodig. Dit bleek die avond uit de bezetting van de dansvloer. Die was constant vol.

Daarom wil Stichting Tiga Batang Air nogmaals langs deze weg iedereen hartelijk bedanken voor zijn/haar bijdrage en aanwezigheid. Een punt van aandacht voor de volgende keer is wel dat TBA misschien de formule gaat aanpassen. Het is namelijk gebleken dat het vinden van keukenpersoneel voor het bereiden van de warme maaltijden steeds problemen opleverde. Mensen worden oud of hebben andere prioriteiten. Mochten wij de formule aanpassen dan zullen wij dat uiteraard tijdig laten weten.

Verder is het misschien voor volgend jaar ook handig om elkaar op de hoogte te stellen van de data van evenementen. Dit om te voorkomen dat men in elkaars vaarwater gaat zitten.

Het zevende TBA-50+feest is gepland op zaterdag 29-09-2018!

Voor een impressie van zaterdag 30-0-2017 in de sporthal ‘De Zuidplas’ in Moordrecht, klik op:            https://1drv.ms/f/s!AvxIbIw2U0hFgz9uBxMFMrznlQg8

IMG_7461 IMG_7469 IMG_7546 IMG_7653

Reacties zijn gesloten.