8e Bobby Haarms Toernooi

Op zaterdag 13 januari werd bij locatie Borchland in Amsterdam Zuidoost het 8e Bobby Haarms zaalvoetbaltoernooi gehouden. Tien supportersverenigingen van Ajax, waaronder AFCA Maluku, deden daaraan mee. Tussen de bedrijven door konden mensen loten kopen voor de trekking van de grote Tombola aan het eind van de avond. De prijzen bestonden hoofdzakelijk uit voetbalshirts, trainingspakken en dergelijke van Ajax.

De opbrengst van de Tombola gaat ieder jaar naar een goed doel dat de supportersverenigingen in onderling overleg aanwijzen. Dit keer had AFCA Maluku de meerderheid achter zich weten te krijgen om Stichting Tiga Batang Air daarvoor uit te kiezen. Hiervoor is TBA (die met 10 man was) alle betrokkenen zeer dankbaar. Want, de opbrengst die aan de voorzitter van TBA werd overhandigd, was niet minder dan 1800 euro. Geld waarmee de stichting zinvolle dingen gaat doen op de Molukken.

Simon Tahamata, die met zijn vrouw lange tijd bij ons aan tafel zat, mocht als Ajax-grootheid de beker aan het winnende team van het toernooi overhandigen.

zzz Ajax2 zzz Ajax1

zzz Ajax 4

Reacties zijn gesloten.