Fondsenwerving 2018

Een organisatie als Stichting Tiga Batang Air is afhankelijk van de financiƫle middelen die zij jaarlijks weet binnen te halen. Dit heeft zij gewoon nodig om de lopende projecten op de Molukken te kunnen voortzetten en nieuwe op te zetten. Op dit moment heeft de stichting meer dan 70 studenten (middelbare school en universiteit) onder haar hoede en is zij bezig met het realiseren van een eigen onderkomen. Daarnaast moet zij drie reeds eerder gebouwde studentenhuizen onderhouden.

Dit alles heeft tot gevolg dat TBA het hele jaar door aan fondsenwerving moet doen om het geheel te kunnen bekostigen. Naast de grote evenementen die zij jaarlijks organiseert en de verkoop van TBA-merchandise worden door haar medewerkers ook kleinschalige activiteiten opgezet om fondsen te werven. De terugkerende biljarttoernooien her en der in het land zijn daar een voorbeeld van. Eveneens maakt daar deel van uit het aanbieden van een lopend buffet tegen een redelijke prijs.

Afgelopen zondag vond zoiets in Geleen plaats waarbij de opbrengst 800 euro was. Een heel mooi bedrag dat de voortzetting van het werk van TBA in de Molukken mede mogelijk maakt.

TBA is de betrokken medewerkers zeer dankbaar, maar dit geldt natuurlijk ook de bezoekers.

zzzz 460 zzzz 461 zzzz 462 zzzz 463 zzzz 459

Reacties zijn gesloten.