Donatie van Stichting Biaya Edukasi Anak-Anak (B.E.A)

Afgelopen mei nodigde Stichting Biaya Edukasi Anak-Anak mij uit om een keer met ze te komen praten. Na een aantal vruchteloze pogingen om de agenda’s op elkaar af te stemmen kwamen wij uiteindelijk eind juni bij elkaar. Bij die gelegenheid werd mij gevraagd naar de visie en missie van Stichting Tiga Batang Air en welke resultaten tot nu toe zijn geboekt. Ik op mijn beurt vroeg wat zij voor TBA konden betekenen. “Want”, zei ik lachend “TBA lijdt aan chronisch geldgebrek.”

Eind juli kwam er een vervolggesprek. Daarin werd mij medegedeeld dat B.E.A. bereid was een substantieel bedrag te doneren mits ik de besteding ervan nader kon specificeren. In een mail aan het bestuur van B.E.A. heb vervolgens medegedeeld dat het geld gebruikt zal worden voor het nieuwe TBA-huis/kantoor in Sanahu. Om precies te zijn voor de afbouw en de aankleding ervan.

Gisteren zag ik op de rekening van TBA dat Stichting Biaya Edukasi Anak-Anak (B.E.A.) 2000 euro daarvoor heeft overgemaakt.

Bij deze wil ik hen namens Stichting Tiga Batang Air ontzettend bedanken voor de steun in de rug en het geschonken vertrouwen. De bouwactiviteiten en de voortgang van de projecten kan men volgen via de TBA-website en Facebook.

Tete Siahaya (voorzitter)

100_8620 100_8618 100_8626 100_8622 100_8627 100_8628

Reacties zijn gesloten.