Waardevol afscheidscadeau

In het verleden heeft Stichting Tiga Batang Air enkele keren een donatie mogen ontvangen van werkgevers van mensen die daar zoveel jaar in dienst waren dan wel met pensioen gingen. Daarbij ging het om flinke bedragen waarbij duizend euro geen uitzondering was. Negen jaar geleden was dit ook het geval toen Dee Luhulima 25 jaar in dienst was bij Nijhuis Bouw BV.

Afgelopen vrijdag 29-10-2021 sloot zij daar haar werkzame leven af. En naar het zich laat aanzien was het bedrijf vol lof over de secretariële werkzaamheden die Dee daar 34 jaar heeft verricht. Want ook nu mocht zij een goede-doelen-organisatie aanwijzen voor een donatie. Zelf al jarenlang vaste donateur van Stichting Tiga Batang Air was die keus snel gemaakt. Alleen wist zij niet om hoeveel geld het ging. Dus toen ik haar via haar broer Justus liet weten dat TBA 2.500 euro had ontvangen, was ze toch blij verrast. Een duidelijker uiting van waardering kan zij zich immers niet wensen.

Zowel Dee als Nijhuis Bouw BV hartstikke bedankt voor het geschonken vertrouwen. Met dit mooie bedrag helpen jullie Stichting Tiga Batang Air om kansloze jongeren op de Molukken een toekomstperspectief te bieden.

Tete Siahaya (voorzitter)

IMG-20211029-WA0001

Reacties zijn gesloten.