Straatfeest Geleen 3 augustus 2013

 Een goede doelen stichting als Tiga Batang Air kan slechts voortbestaan zolang zij beschikt over enthousiaste medewerkers, die steeds fondsenwervende initiatieven willen ontplooien. Slechts zo kan de stichting haar lopende projecten blijven financieren en nieuwe op de rails zetten. Zonder een constante geldstroom komt het bestuur niet verder dan plannen maken.

Om die reden ontkomen de bestuursleden er niet aan om alle initiatieven moreel te ondersteunen door steeds lijfelijk aanwezig te zijn. Dit vergt vanzelfsprekend de nodige energie van mensen die ondertussen toch de zestig zijn gepasseerd. En laten we eerlijk zijn: “Op zo’n leeftijd krijgt men nu eenmaal te maken lichamelijke achteruitgang”.

Maar wanneer achteraf een initiatief als het straatfeest in Geleen op 3 augustus jl. geslaagd blijkt te zijn dan is het bestuur haar fysieke sores al lang vergeten. En zij prijst zich gelukkig op actieve jonge mensen te kunnen rekenen die zich ook het lot van hun arme volksgenoten in de Molukken aantrekken.

De opbrengst van het straatfeest in Geleen, ondanks dat het toch een relatief kleine Molukse gemeenschap betreft, is het schitterende bedrag van   3.245  euro.

Dit geweldige resultaat is alleen mogelijk geworden dankzij de inzet van een groep jongeren die samen hun schouders hieronder hebben willen zetten.

Aan ieder van hen wil het bestuur van Stichting Tiga Batang Air haar dank uitbrengen voor zijn/haar aandeel in dit succesvolle dag. 

 

Voor een impressie van die dag kunt u op de onderstaande link klikken:

http://sdrv.ms/1deBOSC

 

Reacties zijn gesloten.