2e Malam Rama Tama 28-09-2013

De verwachting dat bij de 2e Malam Rama Tama van Stichting Tiga Batang Air de entreekaartjes als warme broodjes over de toonbank zouden gaan, is geheel uitgekomen. Weken voor 28 september duidden het aantal reserveringen al op een stormloop van 50+ers uit alle hoeken van het land, die het evenement voor geen goud wilden missen.

De lovende woorden van bezoekers van de 1e editie hebben kennelijk velen ertoe aangezet om naar sporthal ‘De Zuidplas’ in Moordrecht af te willen reizen. Deze stemming werd ook nog eens versterkt door het feit dat er naast een dubbeldekker uit Assen ook 2 bussen uit Wormerveer en Geleen zouden komen.

Het was zelfs zo erg dat lang voordat de zaal openging al kluitjes mensen voor de ingang stonden om de beste zitplaatsen te bemachtigen. Gelet op de lange zit die het programma in petto heeft (van 18.00 uur tot 01.00 uur) was dit niet eens een rare gedachtegang! Ook al had de organisatie een paar honderd stoelen bijgehuurd om het de meeste bezoekers gemakkelijk te maken.

Al snel liep de sporthal vol met mensen die duidelijk plezier wilden beleven. Dit merkte men meteen aan de atmosfeer die daar ontstond en die de hele avond zou blijven hangen. Mede gecreëerd door de 2 bars, de grote ronde tafels met bloemstukjes, de statafels en niet te vergeten de gekleurde lampen langs alle wanden van de zaal, waarmee de organisatie  de kale sporthal wist om te toveren in een prettige omgeving.

Maar bovenal zorgde het afwisselende programma ervoor dat niemand zich hoefde te vervelen. Na het culturele blok waarin de aanwezigen kennis konden maken met het diverse erfgoed van de Molukken was het achtereenvolgens de beurt aan 3 bands om het gewillige publiek op de dansvloer uit te putten. Echter de ritmisch bewegende massa op de dansvloer wist van geen wijken. Ook niet tijdens de katredji en de salsaworkshop die de wisseling van de bands opvulden.

Alleen tijdens de bekendmaking van de prijswinnaars van de TBA-loterij 2013 nam het publiek even pauze.

 

Voor deze in alle opzichten geslaagde TBA-manifestatie wil het bestuur in de eerste plaats alle medewerkers bedanken voor hun inzet, de bands en culturele groepen voor hun medewerking, maar ook het publiek voor hun aanwezigheid.

 

Voor een visuele impressie kunt u klikken op de onderstaande link:

http://sdrv.ms/17NYxgO

 

FLYERMalamRamaTama2013

 

Belangrijke mededeling!!

Door omstandigheden moest de band ‘Souls of Happiness’ verstek laten gaan. Hiervoor in de plaats kwam ‘Karl Kiriwenno & Friends’.

Reacties zijn gesloten.