TBA Volleybal toernooi 2014 in Assen

Om haar lopende projecten voort te kunnen zetten en nieuwe initiatieven op het gebied van scholing en educatie in de Molukken te kunnen ontplooien, is fundraising voor Stichting Tiga Batang Air van essentieel belang. Daarom bedenkt zij ieder jaar opnieuw dingen die simpelweg geld moeten gaan opbrengen. Vorig jaar heeft zij een loterij georganiseerd, waarvan de trekking  op het 50+ feest in Moordrecht werd bekendgemaakt. Daarnaast kan men de activiteiten van Stichting Tiga Batang Air steunen door een TBA-verjaardagskalender te kopen.

Dit jaar heeft de stichting, in het het kader van haar 10-jarig bestaan, haar merchandise-artikelen uitgebreid  met speciale TBA-pennen (kleuren: wijnrood en antraciet). Verder organiseert zij op 24 mei 2014 voor de eerste keer een jaarlijks terugkerend sportief evenement, dat naast het genereren van geld verbroedering moet brengen. Op deze manier wil de stichting ook in Nederland een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het Molukse volk!

Met een dagje ontspannend volleyballen en een gezellige avond maak je het mogelijk dat kansarme landgenoten in de Molukken een betere toekomst krijgen.

 

 

TBA flyer 24 mei 2014

Naast bovenstaande bands heeft ook een sessionband uit Bovensmilde opgetreden (zie foto’s).

 

Verslag  volleybaltoernooi

Zowel in organisatorisch- als in sportief opzicht hebben de mensen van BOAS (Bovensmilde/Assen) in samenwerking met TBA-mensen van het toernooi een meer dan geslaagd evenement gemaakt.
18 teams streden die dag om de prijzen in sporthal “De Timp”, die vanwege haar omvang daar uitstekend voor geschikt is. De organisatie kon namelijk 4 wedstrijden tegelijk afwerken en zodoende vrijwel alles volgens schema laten verlopen.
Na een sportieve strijd, die door meer dan tweehonderd toeschouwers werd bekeken, leverde het toernooi de volgende winnaars op:

1. Scorpio Kids (Amsterdam, Almere, Wierden, Vaassen, Assen)
2. Madjoe (Ede/Barneveld)
3. T(alaksuru) van Team (Assen/Bovensmilde)
4. Tunas (Hoogeveen
)

Behalve de mensen van BOAS wil TBA ook alle deelnemende teams danken voor hun participatie om van dit toernooi een klinkend succes te maken. En als het aan TBA ligt: de aftrap voor een lange reeks.

 

Verslag  feestavond  in  Molo  Oekoe

Ook dit deel van het TBA-evenement in Drenthe beantwoordt aan alle verwachtingen. Zowel de opkomst als de sfeer is naar de mening van alle medewerkers zonder meer grandioos gebleken. Stichting Tiga Batang Air ziet hierin een aansporing om in de toekomst meer van dit soort formules toe te passen: naast fundraising ook verbroedering onder Molukkers in Nederland bewerkstelligen.

Aan een ieder, die op wat voor wijze dan ook zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan beide activiteiten, is Stichting Tiga Batang Air uiteraard de nodige dank en respect verschuldigd.

 

Voor een visuele indruk van die dag kunt u op onderstaande links klikken:

https://onedrive.live.com/redir?resid=FBA4D21E4F30CE6!210&authkey=!AB-MvoHmC8jaN1Q&ithint=folder%2c.JPG

https://onedrive.live.com/redir?resid=FBA4D21E4F30CE6!395&authkey=!ACt15y7nZ7mO1JY&ithint=folder%2c.JPG

 

Reacties zijn gesloten.