Verslag 3e Malam Rama Tama 27-09-2014

Voor de derde keer op rij organiseert Stichting Tiga Batang Air een Malam Rama Tama voor 50-plussers in sporthal ‘De Zuidplas’ te Moordrecht. Vanwege  het 10-jarig bestaan van de stichting en de groeiende belangstelling van de doelgroep heeft TBA eerst overwogen om naar een grotere locatie uit te wijken. Tenslotte heeft zij toch gekozen voor het beproefde recept, omdat ook zij het motto ter harte neemt: “Never change a winning team”!

Aan de hand van onderstaande flyer kan men constateren dat TBA ook aan de formule van de avond nauwelijks heeft gesleuteld. De opzet, met katredji, jospan en salsa, alsmede de entree-prijs van 15 euro p.p. (inclusief maaltijdbon), blijft gehandhaafd. De stichting probeert elk jaar de muzikale omlijsting en het culturele gedeelte van de Malam Rama Tama zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Voor informatie en reserveringen: Justus Luhulima (06-54323215)  

 

3e malam rama tama

 

Verslag 3e Malam Rama Tama 27-09-2014 

De jubilerende Stichting Tiga Batang Air kan zondermeer terugkijken op een magnifieke lustrumviering, afgelopen zaterdag. Volgens de meeste bezoekers was het 50+ feest, dat de stichting voor de derde keer in sporthal ‘De Zuidplas’ te Moordrecht organiseerde, een onvergetelijk avondje uit.

Net als bij de voorgaande edities kwam het publiek (in grote getale) uit alle delen van het land. En ook dit keer in opperbeste stemming.
Dit bleek niet alleen uit de oergezellige sfeer van de avond. Ook aan de inhoud van de collectebussen, die later die avond rondgingen, merkte de organisatie dit. De powerpoint presentatie over het werk, dat TBA in de afgelopen 10 jaar in de Molukken heeft verricht, heeft kennelijk ertoe bijgedragen dat de collecte bijna 700 euro opbracht.

Het muzikale kader van het feest deed eveneens een duit in de zakje om het geheel tot een grandioos succes te maken. Hierin zorgden de korte workshops jospan, katredji en salsa voor een perfecte afwisseling. Onderdelen van het programma die menig 50-plusser zich naar de dansvloer deed haasten om een plekje te bemachtigen.

Dit verslag zou tenslotte niet compleet zijn zonder de vermelding dat deze geweldige avond ook nog eens werd opgeluisterd door een kort optreden van het (onder de oudere Molukkers nog steeds populaire) duo ‘Joyce Pupella en Ridwan Hayat’ uit Jakarta. Uiteraard tot grote opwinding van het verraste publiek, dat naar het podium toesnelde.

 

Allen die aan deze lustum-editie hebben bijgedragen, kan Stichting Tiga Batang Air niet genoeg bedanken.

 

Voor een impressie van het feest, klik op:

http://1drv.ms/1yx8Fh6

Reacties zijn gesloten.